Klassiek restaurant in Brugge sinds 30 jaar

Restaurant 'De Koetse' is een echte familiezaak en een klassiek restaurant in Brugge waar u al 30 jaar lang kunt genieten van een (h)eerlijke burgerkeuken.

Op de kaart vindt u zowel vlees- als visgerechten. Specialiteit van het huis zijn de grillades die in de zaal worden bereid.

Daarnaast kunnen we u nog heel wat andere suggesties aanbieden.

Onze kaart bevat onder meer lekkere warme en koude voorgerechten, soepen, visgerechten, vleesgerechten.

Ook voor een heerlijke lunch kunt u bij ons altijd terecht. Visliefhebbers worden verwend met een dagvers assortiment van Noordzeevis, maar bijvoorbeeld ook mosselen en kreeft behoren tot de mogelijkheden.

U kunt bij ons à la carte eten en voor de liefhebbers voorzien wij ook een menu met aangepaste wijnen.

Over wijnen gesproken, Piet Vanderyse is een sommelier die u graag adviseert bij uw wijnkeuze!

Bij warm weer heeft U ook de mogelijkheid om op ons klein terrasje te dineren dat zich situeert aan de kant van de nieuwstraat.

Wij beschikken over een zaal die plaats biedt tot maximum 40 personen voor allerhande gelegenheden. U kunt uw plaats hier alvast reserveren
Heeft vragen over onze kaart? Dan kunt u ons steeds contacteren. We kijken er al naar uit u te mogen verwelkomen in onze zaak en bedienen!

Restaurant De Koetse Oude Burg 31  -  8000 Brugge  -  België  -   -  Tel.: 050 33 76 80 | Fax: 050 34 60 42  -  koetse@proximedia.be BTW BE0473 587 454
Back to Top